Onze WiFi is ook geschikt voor events op uw locatie

Ideaal voor uw werkzaamheden in het buitengebied

Inzetbaar op grote terreinen

Wist u dat we met het merk WeeFree WiFi-systemen bij bedrijven realiseren al vanaf 10 euro per maand per access point? Met veilige en stabiele WiFi voor uzelf en uw bezoekers, ook als er wedstrijden of toernooien worden gehouden en er veel gasten worden verwacht.

 

Bovendien kunt u met onze WiFi-oplossing de bezoekers op uw WiFi verwelkomen met uw gepersonaliseerde welkomstpagina voorzien van uw laatste nieuwtjes, acties of bijvoorbeeld de nieuwste Facebook-berichten. Laat uw vaste bezoekers zien wie op welke plaats in het klassement staat.

Met WeeSecure bieden we ook oplossingen voor de beveiliging van ondernemingen. Inbraak en diefstal komen helaas steeds vaker voor bij maneges en paardenstallen. De schade loopt telkens in de duizenden dan wel tienduizenden euro’s. Er zijn tal van maatregelen die u kunt nemen voor het beschermen van uw manege, (paarden)stal of boerderij.

 

Camerabewaking bij de ingang en in de stallen is logisch, maar kies dan voor de juiste cameratypes die ook de stofvorming in de stallen kunnen verdragen. Wij bieden u deskundige installatie, haarscherpe camerabeelden en de mogelijkheid om altijd en overal beelden te bekijken via de smartphone-app.

 

Als u het goed aanpakt en bij elk paard een camera hangt, kunt u een verdienmodel opzetten. Toegewijde paardenbezitters zien graag de hele dag door hoe het met hun trouwe vriend is, ook als zij thuis of op het werk zijn. Hiervoor kunt u als het ware een cameraservice verhuren. Voor een gering bedrag per maand, zijn uw vaste gasten altijd verbonden met hun paard. Voor u eenmalige aanschaf en toch maandelijkse inkomsten uit deze abonnementen. Het levert ook nog eens bijzondere beelden op als er een veulentje wordt geboren!

Waar u wellicht minder snel aan denkt, is camerabewaking in de buitenpistes. Altijd handig voor een onverhoopt ongelukje, maar het is ook in te zetten als educatief middel. Na trainingen kunnen de ruiters terugkijken wat wel of niet goed ging en daar in een volgende training aan gaan werken om de prestaties te verbeteren. Bovendien levert een livestream van de buitenpiste ook een toegevoegde waarde aan uw website, waarbij de beleving wordt verhoogd.

Ten slotte kunnen wij u ook nog helpen met andere vormen van beveiliging. Met een professioneel, maar betaalbaar alarmsysteem is het mogelijk om in de diverse stallen rookmelders te plaatsen en eventuele meldingen te ontvangen op uw smartphone. Zo bent u er op tijd bij als er zich een calamiteit voordoet.

 

Met geschikt toegangsbeheer geeft u gecontroleerd toegang aan medewerkers om de kantoorruimte, opslag of de verzameling gereedschap en zadels te bezoeken. Bezoekers worden daarmee buiten de afgesloten deuren gehouden.

Wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek
over uw manege, stal of boerderij?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en we maken snel een afspraak!