Volop mogelijkheden tot acties en promotie

WeeFree is eenvoudig te koppelen aan uw betaalsysteem

Gratis en veilige WiFi voor al uw klanten

Horeca - Retail - Pinautomaat

WiFi voor retail

Uw klant wil afrekenen, maar door de slechte verbinding werkt de pinautomaat traag of helemaal niet. Herkenbaar? WeeFree is eenvoudig te koppelen aan uw betaal- of ticketsystemen, waardoor dit soort problemen tot de verleden tijd behoren.

Bovendien biedt WeeFree u de perfecte marketingtool. Met vrije toegang tot een snelle en veilige verbinding, nodigt u uw klanten uit om net wat langer in uw zaak te blijven. Handig, want dan kunt u ze meteen attenderen op de laatste promotieacties door de toegangspagina op een persoonlijke en verzorgde manier in te richten.

Professionele installatie

WeeFree verzorgt de complete installatie van het WiFi-netwerk in uw winkel. We doen metingen vóór, tijdens en na de installatie, zodat we er zeker van zijn dat u overal een goede WiFi-dekking heeft.

WeeFree wifi monteur voor campings

Nooit meer storingen?

Kies voor de professionele oplossing van WeeFree!

Social WiFi

Speciaal voor retail en horeca biedt WeeFree u de mogelijkheid voor Social WiFi, waarbij uw klanten direct gratis online gaan als zij inloggen via social media als Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Bijkomend voordeel is dat u de toegangspagina zelf kunt inrichten. Een speciale actie? Laat het met WeeFree in één oogopslag zien. Persoonlijk en sterk!

WeeFree helpt u graag bij het inrichten van het systeem zodat u als ondernemer optimaal gebruik kunt maken van de vele voordelen.

Horeca - Retail - Pinautomaat

Wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek
over de WiFi in uw winkel of speciaalzaak?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en we maken snel een afspraak!