bernardus

Herbestemming Sint-Bernarduskerk in Made

  • Home
  • Case
  • Herbestemming Sint-Bernarduskerk in Made

In opdracht van BOEi, Nationale Maatschappij tot Restaureren & Herbestemmen van Cultureel Erfgoed en in samenwerking met Breda Bouw realiseerde WeeSecure een complex toegangscontrolesysteem waarbij betrouwbaarheid, functionaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste uitgangspunten waren. Om in monumentaal cultureel erfgoed state of the art technologie toe te passen vraagt niet alleen kennis van zaken, maar ook respect voor de locatie en haar historie.

Van Godshuis naar multifunctioneel  sociaal en cultureel centrum; een locatie waar straks een grote verscheidenheid aan eindgebruikers veilig en betrouwbaar toegang willen hebben tot even zoveel verschillende ruimtes. Van bibliotheek tot flexplek; alles moet mogelijk zijn.

Vanaf binnenkomst door de gemoderniseerde entree, tot op de werkplek waar men op dat moment wenst te werken; met de Card Access oplossing  in combinatie met kaartlezers en slim deurbeslag is er altijd en overal zicht op wie er op welke momenten aanwezig is in deze statige kerk.