WeeFreeWebsite38

Interactieve televisie

De Interactieve TV-oplossing van WeeFree in samenwerking met KPN Het gemak van de interactieve televisie van thuis nu ook in hotels, groepsaccommodaties, campings, vakantieparken, openbare gebouwen en zorginstellingen!

Interactieve televisie

WeeFree Interactieve Televisie: Innovatie en Gemak voor Elke Locatie
WeeFree biedt samen met KPN een geavanceerde oplossing voor interactieve televisie, ideaal voor hotels, groepsaccommodaties, campings, vakantieparken, openbare gebouwen en zorginstellingen. Onze dienst staat garant voor gebruiksgemak en interactieve mogelijkheden, afgestemd op de hedendaagse behoeften van uw gasten en cliënten.

Interactieve Functionaliteiten en Uitgebreid Basispakket
Met onze interactieve TV-oplossing genieten uw gasten van een scala aan interactieve functionaliteiten en een uitgebreid basispakket. Extra zenderpakketten zoals ESPN, Ziggo Sport en Film1 zijn ook beschikbaar, waardoor uw aanbod nog aantrekkelijker wordt.

Narrowcasting: Deel Informatie op Maat
Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting met WeeFree. Deel gemakkelijk belangrijke informatie zoals openingstijden, activiteiten en services via uw eigen kanaal op de televisie. Deze functionaliteit is perfect voor gebruik op centrale schermen bij de receptie, in restaurants en in de parkwinkel.

Zakelijke Interactieve Televisie: Aangepast aan Uw Wensen
WeeFree's interactieve televisie combineert het vertrouwde van televisie kijken met real-time berichtgeving voor zakelijk gebruik. U kunt uw bedrijfslogo toevoegen aan het menu, korte nieuwsmededelingen vertonen met de lichtkrant en zelfs een eigen videokanaal opzetten voor bijvoorbeeld parkzender of informatiekanaal.

Speciale Diensten voor Zorgcliënten
Wij bieden ook speciale diensten voor zorginstellingen, zoals Kerk-TV, waardoor zorgcliënten lokale kerkdiensten digitaal kunnen bijwonen. Deze innovatieve extra's maken onze oplossing niet alleen zakelijk interessant, maar ook bijzonder waardevol voor zorginstellingen.

Vraag een offerte aan!

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een naadloze online ervaring.

    Wij zullen na invullen van dit formulier zo snel mogelijk contact met u opnemen! U kunt ons ook bellen op: +31 (0)85 - 6 200 300