retail

Retail

Met WeeFree koppelt u eenvoudig aan betaal- en ticketsystemen voor snelle transacties, zelfs bij slechte verbinding. Onze WeeSecure producten bieden geavanceerde beveiliging met camerabewaking en alarmsystemen, direct verbonden met de meldkamer, voor optimale bescherming van uw eigendommen.

Betrouwbare en Snelle WiFi-Verbindingen voor Retail

Ervaart u vaak problemen met trage of niet-werkende pinautomaten door slechte WiFi-verbindingen in uw winkel? Met WeeFree behoren dergelijke problemen tot het verleden. Ons systeem is eenvoudig te koppelen aan uw betaal- of ticketsystemen, wat zorgt voor een vlotte en storingsvrije klantenervaring​​.

Professionele Installatie van WiFi-Netwerken
Wij bij WeeFree nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van uw WiFi-netwerk. Onze experts verrichten nauwkeurige metingen voor, tijdens, en na de installatie om te garanderen dat uw winkel overal uitstekende WiFi-dekking heeft​​.

Social WiFi: Meer dan Alleen Internet
WeeFree biedt meer dan alleen een internetverbinding. Onze Social WiFi-optie, speciaal ontworpen voor de retail- en horecasector, stelt klanten in staat om direct gratis online te gaan via social media platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram, of LinkedIn. Dit biedt u als ondernemer de kans om uw promoties en speciale acties effectief te communiceren via een gepersonaliseerde toegangspagina​​.

Ontdek de Mogelijkheden met WeeFree
Bent u benieuwd naar hoe WeeFree uw retail-onderneming kan transformeren? Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek de diverse voordelen van een professioneel, betrouwbaar en klantgericht WiFi-systeem.

Case Studies