DCIM100MEDIADJI_0163.JPG

Toerisme & recreatie

Heerlijk op vakantie! Ontspannen, activiteiten ondernemen en genieten, dat is wat uw gasten willen. Maar de gast van nu wil vooral ook alle gemakken van thuis. Goede, stabiele WiFi staat bovenaan de wensenlijst, op een gedeelde eerste plaats met televisie.

WeeFree Recreatie: Uw Partner in Draadloze Connectiviteit en Beveiliging voor Recreatiegebieden

Op Maat Gemaakte WiFi-Oplossingen voor Campings
Bij WeeFree begrijpen we dat elke camping uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte WiFi-oplossingen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van uw terrein en gasten. Ons systeem zorgt voor een krachtige en stabiele internetverbinding, met een apart gastennetwerk voor bezoekers en een beveiligd netwerk voor uw eigen gebruik.

Verhoog de Veiligheid met WeeSecure
Veiligheid is essentieel voor een succesvolle campingervaring. WeeSecure, een onderdeel van WeeFree, biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen zoals toegangscontrole bij slagbomen en sanitair voorzieningen, evenals bewakingscamera's voor uw campingwinkel, zwembad of andere centrale faciliteiten.

WeeSecure: Bescherming en Gemak voor Vakantieparken
Vakantieparken zijn dynamische omgevingen die baat hebben bij efficiënte toegangscontrole. WeeSecure is gespecialiseerd in het leveren van toegangscontrolesystemen voor recreatie-ondernemingen, en helpt u het overzicht te bewaren, zelfs op drukke wisseldagen.

Interactieve Televisie en WiFi in Elke Accommodatie
Bied uw gasten het ultieme comfort met onze Interactieve Televisie en hoogwaardige WiFi in elke bungalow of chalet. Met gepersonaliseerde parkkanalen kunt u activiteiten aankondigen en diensten zoals bezorging promoten, allemaal ondersteund door onze robuuste WiFi-oplossing.

Geavanceerde WiFi- en Beveiligingsoplossingen voor Jachthavens
Jachthavens stellen unieke eisen aan internetverbindingen en beveiliging. WeeFree biedt geavanceerde WiFi-oplossingen, inclusief 4G-opties, om een stabiele verbinding zonder uitgebreide graafwerkzaamheden te garanderen. Daarnaast zorgt WeeSecure voor efficiënte toegangscontrole en beveiliging voor de jachten en hun eigenaren.

Case Studies