WiFi is de meest gevraagde faciliteit door gasten

94% van de gasten zegt dat WiFi belangrijk is bij het boeken

De meeste campings en parken hebben slecht beveiligde WiFi

Heerlijk op vakantie!

Ontspannen, activiteiten ondernemen en genieten, dat is wat uw gasten willen. Maar de gasten van nu willen vooral ook alle gemakken van thuis, want met alleen een mooie locatie en schoon sanitair kom je niet ver meer.

 

Goede, stabiele WiFi is tegenwoordig één van de belangrijkste eisen bij het boeken en bepaalt dus of consumenten kiezen voor uw vakantielocatie. Of het nu gaat om een camping, caravanpark, hotel, groepsaccommodatie of bungalowpark: mensen willen bereikbaar blijven en toegang hebben tot betrouwbaar internet tijdens hun verblijf.

Met het WiFi-systeem van WeeFree wordt een systeem op maat geïnstalleerd, afgestemd op uw wensen en doelen en rekening houdend met de indeling van het terrein en de eventuele aanwezige gebouwen. Gasten maken gebruik van een gescheiden gastennetwerk. Uw eigen netwerk blijft daardoor beschermd.

 

Wij denken graag met u mee over specifieke situaties en bedenken oplossingen om het juiste eindresultaat te bereiken. Bijvoorbeeld door iedere bungalow te voorzien van een eigen aansluiting.

 

En als u echt álle luxe wilt aanbieden om uw gasten blij te maken: we leveren en installeren ook Interactieve Televisie bij ondernemingen. Ideaal voor in elke stacaravan, bungalow of compleet verzorgde tent! Met onze Interactieve Televisie per accommodatie hebben uw gasten alle gemakken van thuis!

Onze gepersonaliseerde landingspagina biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld activiteiten aan te kondigen of aandacht te schenken aan de bezorgservice op uw park. Uw WiFi wordt dan omgetoverd tot verdienmodel om de omzet een boost te geven.

Altijd mooi meegenomen, toch?

Een camping of vakantiepark heeft ook de juiste beveiliging nodig om controle te houden op de bezoekersstromen. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole bij de slagboom of toegang tot de sanitaire voorzieningen. En heeft u uw campingwinkel, buitenzwembad of centrale faciliteiten al voorzien van een bewakingscamera? Tegenwoordig is deze haast onmisbaar op plaatsen waar veel mensen samenkomen.

Met ons merk WeeSecure kunnen we u voorzien van de juiste oplossingen om de veiligheid op uw park te waarborgen.

Bekijk de video!

Kijk hier naar de ervaring van de Familie Hendriks,
eigenaar van camping en groepsaccommodatie de Ganzenhof in Bladel.

camping wifi weefree recensie

Wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek
over uw camping of vakantiepark?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en we maken snel een afspraak!