Retail

Ontdek WeeFree en WeeSecure voor snelle betaalsystemen en geavanceerde beveiliging. Verminder betaalproblemen en verhoog de veiligheid met onze slimme oplossingen.

Horeca

Verbeter de gastervaring met gratis WiFi en gepersonaliseerde landingspagina's. Informeer gasten over uw nieuwste menu's, speciale evenementen en meer!

Evenementen & festivals

WeeFree biedt robuuste WiFi-oplossingen voor evenementen en festivals, gericht op het waarborgen van stabiele verbindingen voor zowel bezoekers als de crew, waardoor betalingen, communicatie en het delen van ervaringen naadloos verlopen.

Publiek domein

WeeFree biedt geavanceerde netwerk- en beveiligingsoplossingen voor musea en historische monumenten, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, toegankelijkheid en respect voor cultureel erfgoed.

Zorg

Wie in de zorg werkt, weet maar al te goed hoe afhankelijk men is van stabiele WiFi voor de tablets en laptops die de zorgverleners moeten gebruiken voor hun informatie en registratie voor hun cliënten of patiënten.

Toerisme & recreatie

Heerlijk op vakantie! Ontspannen, activiteiten ondernemen en genieten, dat is wat uw gasten willen. Maar de gast van nu wil vooral ook alle gemakken van thuis. Goede, stabiele WiFi staat bovenaan de wensenlijst, op een gedeelde eerste plaats met televisie.

Categories