Of u nu een camping, caravanpark, bungalowpark, hotel, jachthaven, zorginstelling of een ander type bedrijf runt:
WeeFree staat voor professionele internetoplossingen die ervoor zorgen dat u zich 100% kunt richten op het ondernemen, terwijl wij ons 100% inzetten voor de digitale voorzieningen voor uw gasten. Voorzieningen die tegenwoordig een basisbehoefte zijn.

De oplossingen van WeeFree

Elke opdrachtgever is voor ons maatwerk, waarbij we graag tijd besteden aan het juiste plan voor uw locatie en de invulling die het beste aansluit op uw wensen. Veiligheid, snelheid, stabiliteit en gebruiksgemak zijn voor ons daarbij het uitgangspunt. Digitaal verbinden op een comfortabele en verantwoorde manier.

Bij WeeFree vindt u oplossingen voor Managed WiFi, glasvezelinternet, interactieve televisie en VoIP-telefonie met tal van interessante zakelijke mogelijkheden. Kostenefficiënt, uw eigen communicatiekanaal naar uw gasten, real-time berichtgeving, 24/7 monitoring en altijd voorzien van de laatste systeem- en beveiligingsupdates zonder dat u daar zelf mee bezig bent.

WeeFree gaat tot het uiterste voor een (totaal)oplossing op maat. Bieden de gebruikelijke oplossingen niet voldoende voor uw specifieke situatie? Wij gaan een stap verder. Dat doen wij met grote merken en samenwerkingspartners, maar we houden het betaalbaar.

We denken graag creatief met u mee over de best passende oplossing. Betrouwbare, maar ook innovatieve oplossingen. Met onze technische kennis en flexibiliteit gaan we u laten zien dat het mogelijk is!

Samen met de expertise van WeeSecure op het gebied van beveiligingssystemen voor uw pand en terrein, zoals camerasystemen, alarmsystemen, toegangscontrolesystemen en intercomsystemen, kunnen wij u op persoonlijke en deskundige wijze helpen met een totaaloplossing voor uw locatie.

 

Ons enthousiaste team staat voor u klaar.
Professioneel, innovatief en servicegericht. Welkom bij WeeFree!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw locatie kunnen betekenen?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

    Hoe ervaren onze klanten de WeeFree-oplossingen?

    Kijk mee en ontdek de ervaring van de Familie Hendriks,
    eigenaar van camping en groepsaccommodatie De Ganzenhof in Bladel.

    camping wifi weefree recensie